Hegedűs 

Hegedűs Dávid:Megye egytől az NBI-ig

Hegedűs Dávid portálunknak elmondta, egy nehéz utat járt be, de megérte kitartóan dolgozni. Most nagy tervei vannak Kaposváron, de természetesen ő is eljátszott a gondolattal, hogy egyszer szülővárosának első osztályú csapatában játsszon.
 
 

Hegedűs Dávid:Megye egytől az NBI-ig

Hegedűs Dávid portálunknak elmondta, egy nehéz utat járt be, de megérte kitartóan dolgozni. Most nagy tervei vannak Kaposváron, de természetesen ő is eljátszott a gondolattal, hogy egyszer szülővárosának első osztályú csapatában játsszon.
 
 
 
 
 

Hegedűs Dávid:Megye egytől az NBI-ig

Hegedűs Dávid portálunknak elmondta, egy nehéz utat járt be, de megérte kitartóan dolgozni. Most nagy tervei vannak Kaposváron, de természetesen ő is eljátszott a gondolattal, hogy egyszer szülővárosának első osztályú csapatában játsszon.

Hegedűs Dávid készséggel válaszolt honlapunk kérdéseire.

Ami nálad talán a legfontosabb. Hogy szolgál az egészséged?

Hegedűs Dávid:Köszönöm szépen a kérdést,jól vagyok. Volt egy vádli szakadásom az őszi szezon során, ami miatt 7 meccset ki kellett hagynom, de szerencsére a felkészülést a csapattal tudtam elkezdeni teljesen egészségesen!

Elkezdődött a felkészülés, gondolom nem ez a kedvenc időszakod!?

Hegedűs Dávid:Igen elkezdődött a felkészülés, amit egyik labdarúgó sem kedvel,de ez elengedhetetlen egy sportoló életében hiszen ilyenkor alapozzuk meg az erőnlétet!Szerencsére én az az alkat vagyok aki bírja a futást úgyhogy könnyebben elviselem !

Hogy érzed magad Kaposváron? Megtaláltad a számításaidat?

Hegedűs Dávid:Jól érzem magam itt. Lassan négy éve focizom a csapatnál. Jól érezzük magunkat, ezt azért mondom többes számban, hiszen a párom ide jár egyetemre. Az évek során sok barátra tettünk szert és szeretjük a várost is. Igaz a focista élet kiszámíthatatlan úgyhogy soha nem lehet tudni mi lesz egy vagy akár fél év múlva.

Milyen a munka Prukner Lászlóval?

Hegedűs Dávid:Prukner László nagyon felkészült szakember rengeteget lehet tőle tanulni! Úgy érzem én is rengeteget fejlődtem az utóbbi években! Ezt a felkészültséget nem csak a szakvezetőről lehet elmondani, hiszen a lehetőségekhez képest a legjobb műszerekkel mérnek minket az edzések alatt is. Folyamatos kontroll alatt dolgozunk így mindent tudnak az edzettségi állapotunkról. Persze nekünk is nagy segítséget nyújtanak a műszerek, hiszen ez egy visszajelzés számunkra, hogy milyen munkát végzünk.

Egyelőre meglepetés csapat vagytok. Mit vársz a tavaszi szezontól?

Hegedűs Dávid: Remélem ott folytatjuk a tavaszi szezont, ahol abbahagytuk. Az ősz második felében igen jól szuperált az együttes. Természetesen minden mérkőzést kielemzünk, így mindenki tudja kinek mi a hibája kinek miben kell fejlődnie javulnia! Abban biztos vagyok, hogy ha az előírt munkát eltudjuk végezni akkor még előrébb fogunk lépni a tabellán!

Kicsit mutasd be magad. Egerben indult a pályafutásod. Milyen út vezetett az első osztályig?

Hegedűs Dávid:Egerben nevelkedtem itt is mutatkoztam be a felnőtt csapatban az NBIII-ban. Sajnos abban az évben kiesett a csapat a harmadosztályból. A következő szezonban Szabó Andrásnak (Zsuzsinak) köszönhetően Verpelétre kerültem, igaz csak egy évre. Ezután egyre feljebb vezetett az utam. Először a harmadosztályú Pétervására majd az NBII-es Jászapáti. Egyébként több másodosztályú klubbot is megjártam. Játszottam Bőcsön majd Kazincbarcikán is. Majd egy újabb egri kitérőt követően, Szolnok és Kaposvár. Elég kalandos volt a pályafutásom, de megérte rengeteget dolgozni, hiszen nekem a nehezebb utat kellett bejárnom, egészen a megyei egytől jutottam el az első osztályig! Ehhez rengeteg kitartás,akarat és szerencse is kellett! Volt mikor tényleg a padlóról kellett felállnom, hiszen A Kaposvári időszakomban egy rövid időre Hevesre kerültem egy sérülés miatt. Itt testileg és lelkileg is rendbe tudtam tenni magam. Rengeteget dolgoztam, de megérte hiszen visszakerültem Kaposvárra.

Ugye Egernek végre első osztályú csapata van. Eljátszottál már a gondolattal milyen lenne szülővárosod csapatában játszani?

Hegedűs Dávid:Nagyon örültem neki mikor Eger felkerült az NBI-be! Nyilván minden játékos eljátszik a gondolattal milyen lenne ha a szülővárosában a legmagasabb osztályban játszhatna és ez alól én sem vagyok kivétel!(Jelenleg azonban más céljaim vannak a Rákóczival szeretnék minél jobban szerepelni!) Remélem sikerül meghosszabbítani az elsőosztályú tagságot az egrieknek és hosszú éveken át megragadnak a legjobbak között! Bízom benne rendeződni fog a világítás probléma is és minket is Szentmarjay Tibor Városi Stadionban tudnak fogadni!

Mit üzennél a fiatal Heves megyei focistáknak? Mik a legfontosabbak? Hogy juthatnak el odáig mint te?

Hegedűs Dávid:A fiataloknak csak az én példámat tudom felhozni hogy soha ne adják fel. Nyilván szerencsére is szükség lesz de kitartással ,akarattal mindent el lehet érni... Mikor utánpótlás korú voltam én voltam az utolsó akire azt mondták hogy az NBI-ben fog játszani,abból a korosztályból én kerültem el a legmagasabb szintre és ezt minden nagyképűség nélkül mondom! Soha soha nem arról voltam híres hogy megállítom a fülemen a labdát,de a kitartással ezt ellensúlyozni tudtam!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.