keri 

A Keri nyerte az iskolák közötti fociharcot

A Pásztorvölgyi gimnáziumba hatalmas küzdelem folyt, melyet Ferencz Richárdék nyertek.
 
 

A Keri nyerte az iskolák közötti fociharcot

A Pásztorvölgyi gimnáziumba hatalmas küzdelem folyt, melyet Ferencz Richárdék nyertek.
 
 
 
 
 

A Keri nyerte az iskolák közötti fociharcot

A Pásztorvölgyi gimnáziumba hatalmas küzdelem folyt, melyet Ferencz Richárdék nyertek.

A torna döntőjében: Kereskedelmi - Eszterházy 3-2

Ferenczi Richárd: Kapott az iskolánk egy meghívást erre a karácsonyi tornára,amit a Pásztorvölgyi iskolában rendeztek meg,én személy szerint örültem neki mert ahogy tudjuk Heves megye egyik legjobb termei közé sorolható. Mi a legerősebb csapatunkkal tudtunk most kiállni,azzal csapattal amivel már 3-4 éve a Keriben rendezett tornákat megnyerjük. Ezért is úgy mond nagyképűen érkeztünk meg a Pásztorvölgyibe. Tisztában voltunk vele hogy ez elég erős torna lesz,hiszen minden iskola a legjobbjait hozza majd magával..

A Tornán 3db 3-as csoport és egy 4-es csoport volt,az utóbbin említettből 2 míg a 3-as csoportból 1 mehetett tovább... A mi csapatunkat a Gárdonyival és IQ-val sorsolták össze.. A Gárdonyival játszottuk az első mérkőzésünket amit meg nyertünk 2:0ra,a következő összecsapás az IQ-val következett ami egy gólarányt javító meccsnek mondható,11-0-ás győzelemmel..Ez után döntőbe jutásért játszottunk a nagy esélyessel, házigazdával a Pásztorvölgyi Általános Iskolával,már ez a meccs is döntőbe illő lehetett volna.. Nagyon küzdelmes,hajtós jó iramú mérkőzésen a pásztorvölgyiek folyamatosan támadtak,kontráztak de Csajbók Tamás kapusunk nagyon jól állta a sarat,de mégis ők vezettek először.. Csapatunk is jól vezette a ellen támadásokat de nem bírtuk gólra váltani a helyzeteinket,az utolsó percekben Besenyei Richárd kiharcolt egy büntetőt, amihez maga állt oda és értékesítette is... Ez után már egyik fél sem tudott gólt szerezni,így következhetett a 7 méteres párharc amit meg nyertünk 2:1-re Trungel Krisztián góljával,amivel belőtt minket a döntbe.

Itt a ellenfelünk Eszterházy Károly Főiskola volt.. Kicsit nagyobb önbizalommal léptünk pályára a pásztorvölgyi ellen meg nyert mérkőzés után,ez meg is látszott az első félidőben nyújtott játékunkon hisz az 5. percben már 2:0 volt oda, utolsó percben még Tompos Ádám bírt egy gólt szerezni így fordultunk 2:1es állással a félidőben.. A második játékrészben már felébredtünk és folyamatosan támadtunk,helyzeteket dolgoztunk ki de a vendég kapus remekül védett és nem nagyon tudtunk gólt szerezni,de Besenyei Richárd aki végig remek teljesítményt nyújtott ,az utolsó percekben 2x betalált és meg fordítottunk 3:2re a mérkőzést.. Még egyszer szeretnék gratulálni a csapatnak a vándor kupához... Szép volt fiúk!!!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.