Nem hibázik a GYAK, az Eger és az Andornak sem

Végre megkezdődnek a küzdelmek a megyei I. osztályban.
 
 

Nem hibázik a GYAK, az Eger és az Andornak sem

Végre megkezdődnek a küzdelmek a megyei I. osztályban.
 
 
 
 
 

Nem hibázik a GYAK, az Eger és az Andornak sem

Végre megkezdődnek a küzdelmek a megyei I. osztályban.

A héten Hegedűs Zsolt a hevesfoci.hu főszerkesztője tippelte meg a forduló eredményeit.

2016.02.27 Szombat

10:00 Detk - Domoszló - helyszín: Gyöngyös műfű

A Domoszló igen nagy változásokon ment át a téli szünetben. Rengeteg játékos távozott akiket ha mennyiségben sikerült is pótolni, minőségben igen nehéz lesz. Mi detki sikert várunk!

12:00 Besenyőtelek-Heréd

Két masszív együttes játszik egymással, melyen a Besenyőtelek mellett szólhat a hazai pálya. Ha szoros meccsen is de otthon tartják a vendéglátók a pontokat.

14:00 Nagyréde-Gyöngyös

Sokkal több van a Nagyréde együttesében mint amit eddig mutattak a bajnokságban. Nem szerencsés, hogy pont a GYAK ellen kéne bizonyítani az ellenkezőjét. A Gyöngyös bajnok akar lenni, akkor az ilyen meccseken nem hibázhat. Nem is fog.

14:00 Heves - Füzesabony

Kíváncsian várjuk, hogy mire megy Szabó András a csapattal. Jöttek újak, vannak távozók. Egy biztos karakteresebb lesz ez a Füzesabony mint ősszel, de meglepetés lenne ha Hevesen kezdenék meg a pontok gyűjtését. Besenyeiék simán nyernek.

14:00 Marshall-ASE - Borsodnádasd

Az Andornaktálya a dobogóért megy a Nádasd a kiesés ellen. Minden bizonnyal a borsodiak elérik a céljukat, mert meg tudták erősíteni a keretet. Ennek ellenére sem gondoljuk, hogy holnap kezdik meg a pontok gyűjtését.

14:00 Pétervására-Egerszalók

Helyezéstől függetlenül ez egy igazi rangadó. A Pétervására egyszerűen nem eshet ki a megye egyből. Rendezett körülmények, jó játékosok. Minden adott egy jó csapathoz. Ezt tavasszal be is bizonyítják. Már a Szalók ellen is pontot szereznek. Jó meccsen döntetlent várunk.

14:00 Egri Sportcentrum - Maklár

Egy gólerős együttes, egy masszív védekező csapat ellen. Azt már többször is láthattuk, hogy az Egernek nem fekszik ha az ellenfél beáll sünibe, sokkal inkább ha játszanak ellenük. Minket meglepne ha Bánka Balázsék bele mennének egy adok-kapokba. Nem várunk sok gólt, de egy szoros meccsen hazai siker születhet.

2016.02.28 Vasárnap

14:00 Gyöngyöshalász-Gyöngyöstarján

Igazi ki-ki meccs. Ha fegyvert fognának a fejemhez se tudnám megmondani ki az esélyesebb. Azt mondom inkább, hogy a hazai pálya dönthet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.