Női foci: Fantasztikus gyöngyösi lányok

Két forduló, két győzelem, 19 rúgott gól.
 
 

Női foci: Fantasztikus gyöngyösi lányok

Két forduló, két győzelem, 19 rúgott gól.
 
 
 
 
 

Női foci: Fantasztikus gyöngyösi lányok

Két forduló, két győzelem, 19 rúgott gól.

Pest megyei női bajnokság Keleti csoport 1. forduló

Gyöngyösi AK–Zsámboki SE 16–0 (11–0)

GYAK: Fehér F. – Seres, Kovácsik, Fülöp, Lakatos, Bozsik, Póti, Tóth A., Rácz P. Cs.: Orosz, Tiffinger, Erdős, Rácz T., Csirmaz, Lizák, Edző: Papp Géza.

Gól: Fülöp (2., 24.), Tóth A. (4., 10., 38., 78., 80.), Póti (6.), Lakatos (12.), Tiffinger (15., 25.), Orosz (20., 22.), Rácz P. (50., 53.), Bozsik (63.).

Belkovics Béla: Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan vezetést szereztünk az újonc csapat ellen, amely megzavarta őket a folytatásban. A mérkőzés folyamán végig CSAPATKÉNT működtünk, és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. Vasárnap keményebb lesz az ellenfél, a tavalyi bajnok otthonába, Jászberénybe látogatunk szintén a győzelem reményében.

Pest megyei női bajnokság Keleti csoport 2. forduló

Jászberényi FC - Gyöngyösi AK 2-3 (0-2)

GYAK: Fehér F. – Seres, Urbán, Kovácsik, Fülöp, Lakatos, Szabó L., Póti, Tóth A. Cs.: Rácz P., Bozsik, Gál Zs., Tiffinger D., Rácz T., Lizák K.

Gól: Sipos (45), Menyhárt (65) ill. Póti H.(10), Tóth A.(37), Bozsik E.(47)

Rangadót nyertek a gyöngyösi lányok Jászberényben. Mindvégig kiélezett volta küzdelem, még az utolsó percben is akadtak helyzetek. A mérkőzés első félidejének közepén a bíró csak sárga lapot adott jogos piros helyett, hiszen az ellen kapusa a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel a labdába ütött. Ettől függetlenül a gyöngyösiek győzelme nem forgott veszélyben! 2016.10. 02-án a Gyöngyösiek ellenfele a Heves csapata lesz, a mérkőzés kezdete 11.00. A Helyszín a gyöngyösi műfüves pálya.

Belkovics Krisztián természetesen mindkét találkozón kint volt és képeket is készített amit itt nézhettek meg:

Gyöngyösi AK–Zsámboki SE

Jászberényi FC - Gyöngyösi AK

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.