A Halász és a Maklár is 3 pontnak örülhetett

Hordós Dánielék csak a győzelemnek örülhettek.
 
 

A Halász és a Maklár is 3 pontnak örülhetett

Hordós Dánielék csak a győzelemnek örülhettek.
 
 
 
 
 

A Halász és a Maklár is 3 pontnak örülhetett

Hordós Dánielék csak a győzelemnek örülhettek.

Gyöngyöstarján–Maklár 1–3 (0–1)

Gyöngyöstarján, 60 néző. V.: Debreczeni Krisztián (Palásti, Pásztory).

GYÖNGYÖSTARJÁN: Magyar – Ollári, Kluk B. (Szerencsés-Fekete, 75.), Gömöri, Szilágyi L., Kovács Z., Fülöp B., Farkas M., Adorján G. – Nagy Á., Botos R. Edző: Majzik Zoltán.

MAKLÁR: Tiszolczki – Esztergomi (Keszthelyi, 62.), Farkas Cs. (Háklár, 60.), Szabó R. (Kovács Z., 71.), Szőllősi (Czompa, 81.), Molnár T., Vojtekovszki, Szabó P. (Kaknics, 68.), Szilágyi B., Bánka, Nagy G. Edző: Nagy Endre.

Gól: Farkas M. (63.), ill. Vojtekovszki (45., 77.), Bánka.

Bánka Balázs: Vasárnap Gyöngyöstarjánnal játszottunk. Mind a két csapatnak fontos volt a győzelem, különböző okokból. Az első félidő kiegyenlített volt, mind a két csapatnak akadtak lehetőségei. Szünet előtt sikerült megszerezni a vezetést egy szép támadás végén. A második játékrészben nem volt nagy változás a játék képében. Viszont ezúttal a hazaiaknak sikerült gólt elérni. De szerencsére egy szabadrúgás után vissza vettük a vezetést, ami megnyugtatta a csapatot. Magabiztosan őriztük az előnyünket, sőt a végén még a kegyelemdöfést is bevittük... Nem játszottunk igazán jól most sem, de véleményem szerint így is megérdemelten nyertünk! Sok sikert kívánok a tarjániaknak a bentmaradáshoz való harcban...

Gyöngyöshalász–Borsodnádasd 1–0 (1–0)

Gyöngyöshalász, 90 néző. V.: Fenyves Szabolcs (Deme, Dombai).

GYÖNGYÖSHALÁSZ: Kovács T. – Fülöp V., Csomor, Kiss I., Harmat, Sőregi, Soltész (Lengyel, 70.), Szurdoki (Palik, 88.), Molnár A., Galó K. (Oláh M., 59.), Szalai. Játékos-edző: Hordós Dániel.

BORSODNÁDASD: Csák – Tankó, Kertész B., Gyárfás, Tóth M. (Gáspár, 72.), Váradi R., Tóth A., Cseh P. (Tóth D., 56.), Juhász Cs., Érsek M., Halász D. Játékos-edző: Gyárfás Gábor.

Gól: Fülöp V. (39.).

Hordós Dániel: Ebből a mérkőzéséből ami említésre való az 3 pont semmi más. Sajnos szörnyen színvonaltalan mérkőzést játszottunk mezőnyben és kapu előtt is csak 1 szer nem hibáztunk. Arról nem beszélve, hogy Kovács Tomi az első félidőben 2 ziccert is megfogott. A lényeg hogy nagyon rég óta újra tudtunk énekelni az öltözőbe még ha pocsék játékkal is de legalább nyertünk. Reméljük a nyolc hiányzóból jövőhétre már páran csata sorba tudnak állni és külön öröm az is hogy a fiataljaink egyre jobb formában játszanak. További sok sikert a Borsodnak!

Vincze Ákos: Két förtelmesen rossz formában lévő, ezer sebből vérző csapat, élvezhetetlen mérkőzésén egy góllal talán megérdemelten nyertek a hazaiak. Megyei I.osztályban 13 játékossal , közte egy sérült kezdőjátékossal , egy kötözött térdű sérült ifistával, valamint egy mezőnybe öltöztetett tartalékkapussal , aki aztán 40 percet játszik jobb futóként (nem is rosszul), túl nagy előny egy hasonszőrű csapatnak ......., de itt a Hevesfoci hasábjain is nagybetűkkel írom, hogy mindenki jól lássa: GONDJAINKAT NEM MAGUNK OKOZTUK !!! Aki egy picit is belát a színfalak mögé az pontosan tudja, hogy az átigazolási időszakban megmaradt maroknyi labdarúgónk igazi hős , a jelenleg kialakult helyzetben , hogy hétről-hétre futballcsukát és szerelést húz és legjobb tudása szerint erőn felül teljesít, sokkal tehetősebb és jobb képességű ellenfelekkel szemben tulajdonképpen partiban van a pályán. Nem látok a jövőbe , nem tudom, hogy hogyan alakul a bajnokság végkimenetele, de azt megígérhetem, hogy a BLASE a hátralévő 11 bajnokin sem lesz könnyű falat senkinek és utolsó leheletéig harcolni fog a bennmaradás kivívása érdekében !

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.