Elindul a női labdarúgás Egerben! Minden bizonnyal NB-s szinten indulnak

 
 

Elindul a női labdarúgás Egerben! Minden bizonnyal NB-s szinten indulnak

 
 
 
 
 

Elindul a női labdarúgás Egerben! Minden bizonnyal NB-s szinten indulnak

Az utóbbi években hatalmas fejlődött a női labdarúgás, nem csak a világban, hanem nálunk Magyarországon is. Ennek köszönhetően a gyengébbik nem játéka iránt is egyre nagyobb az érdeklődés. Ezt is meglovagolva Egerben is szeretnénk elindítani a női labdarúgást,nagyon rövid időn belül. Egerben van múltja a női labdarúgásnak és szeretnék, hogy jelene és jövője is legyen. Az első tervek, hogy négy korosztályban lesznek csapatok. Ha szereted a focit, szeretnél egy kiváló klub keretein belül játszani, szeretnél egy olyan csapathoz tartozni ahol nagyon nagy tervek vannak, ahol fejlődhetsz, ahol meg van a továbblépési lehetőséged a jövőben, ahol remek és szakképzett edzőkkel dolgozhatsz akkor itt a helyed Egerben. Gyere és legyél te az Eger SE igazolt női labdarúgója - írja az egerse.hu

A részletekért keresd Hegedűs Zsoltot ezen a telefonszámon: 06-30/7886707 vagy az info@egerse.hu címen.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.