A Heréd nem kér többet a Szarvas-hibákból!

 
 

A Heréd nem kér többet a Szarvas-hibákból!

 
 
 
 
 

A Heréd nem kér többet a Szarvas-hibákból!

Heréd -Gyöngyöstarján mérkőzésen olyan dolgok történtek, ami mellett herédi részről nem tudott elmenni Simon Sándor. Ő levelet küldött nekünk amit változtatás nélkül kiteszünk:

A mérkőzés nem úgy alakult ahogy mi elképzeltük mert egy igen masszív Tarjáni csapat láthatunk akiknek gratulálok mivel oroszlánként küzdöttek a pontokért amelyből egyet meg is érdemeltek volna! A játékvezetés egyenlő volt a 0-val és itt nem az asszisztensekre gondolok. A mérkőzés 82. percében a Barta Ákost szabálytalanul szerelték (a szövetség ellenőr szerint is) amit a "játékvezető" persze nem látott mert nem ez a dolga. Hanem az, hogy miután nem irodalmi nyelven szólt a játékos máris jött a piros lap meg a megjegyzés "erre vártam". Rá egy percre a Tarjáni játékos Nagy Ádám olyan vétlen kezezést csinált, hogy szegény már nem tudta jobban eldugni a kezét persze jött a második sárga. A mérkőzés végén a vendégek kapusa oda ment a játékvezetőhöz és köppött egyet eléjük és idézem "ennyit ér a munkátok" megkérdeztem ez nem piros? Nyugodjék le ki lesz állítva!! A jegyzőkönyv lezárásánál nem az igazság volt leírva mert mondtam hogy Barta piros lapjához írja oda azt is, amit a játékvezető mondott persze ilyent nem lehet leírni. A fair play lapra leírtam a véleményem mikor a játékvezetőnek oda adtam " na kiírtad magad". Persze a játékvezető nyeregbe van mert ő mindegy, hogy vezeti a mérkőzést a következő hétvégén megint vezethet csak amíg a Tarján egyik legfontosabb mérkőzésre elvesztette a csapatkapitányt az Ákos pihen 1-2 meccset addig lehet Szarvashibát elkövetni büntetlenül

Még annyit megjegyeznék hogy ez a játékvezető minden mérkőzésen kinéz magának valakit és addig provokálja amig ki nem állítja pl. egy Tari Szabit aki korrekt játékos és őt is sikerült mosolyogva kiállítani. Mondhatom a Szundi Zsoltit is, hogy makulátlan legyen a mérlege és meg legyen neki a 3/3. Soha nem szoktunk foglalkozni, hogy ki vezeti a mérkőzést de szeretnénk ha jövőbe nem lenne szarvashiba

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.