Halász fricska a Tárkánynak, a Borsodnádasd lépéselőnyben

A Gyöngyöstarján egyre nehezebb helyzetben.
 
 

Halász fricska a Tárkánynak, a Borsodnádasd lépéselőnyben

A Gyöngyöstarján egyre nehezebb helyzetben.
 
 
 
 
 

Halász fricska a Tárkánynak, a Borsodnádasd lépéselőnyben

A Gyöngyöstarján egyre nehezebb helyzetben.

Gyöngyöstarján–Borsodnádasd 1–3 (1–0)

Gyöngyöstarján, 60 néző. V.: Varga László (Juhász Á., Németh Sz.).

GYÖNGYÖSTARJÁN: Szén – Ollári, Kluk B., Gömöri, Szilágyi L. – Fülöp B. (Rácz, 38.), Farkas M., Adorján, Szerencsés-Fekete – Szalontai (Pammer, 80.), Botos. Edző: Majzik Zoltán.

BORSODNÁDASD: Csák – Tankó D., Kertész B., Fáklya, Tóth M. – Váradi R. (Hágen, 87.), Cseh (Sulyok, 84.), Gáspár (Tóth A., 60.), Juhász Cs. – Érsek M., Halász D. (Mészáros K., 69.). Játékos-edző: Gyárfás Gábor.

Gól: Szalontai (48.), ill. Juhász Cs. (71.), Érsek M. (76.), Tóth M. (91.)

Kiállítva: Szilágyi L. (82.)

Majzik Zoltán: Nem tudjuk átlépni saját árnyékunkat. Folyamatos sérülések, kiállítások és a nagyon szűk keret korlátozza lehetőségeinket.

Gyárfás Gábor: Nagyon sokat vártunk erre a sikerre és nagyon örülünk neki, de a Földön maradunk. Jövő héttől újabb feladatok várnak ránk.(boon.hu)

Gyöngyöshalász–Felsőtárkány 1–1 (0–1)

Gyöngyöshalász, 140 néző. V.: Kónya István (Kasza, Lovas).

GYÖNGYÖSHALÁSZ: Kovács T. – Csirmaz, Csomor, Ruzsom (Palik, 49.), Harmat, Sőregi (Ozsvárt, 92.), Soltész, Szurdoki (Oláh M., 89.), Szilágyi E. (Kiss I., 87.), Lehótszky, Szalai. Játékos-edző: Hordós Dániel.

FELSŐTÁRKÁNY: Giák – Grecsó, Kálmán R. (Béres B., 87.), Kiss L., Ötvös – Dorogi, Busai, Orlóczki (Havasi, 81.), Hegedűs Gy. – Kálmán J., Horváth Sz. Edző: Bocsi Zoltán.

Gól: Sőregi (11-esből, 80.), ill. Orlóczki (45.).

Kiállítva: Szalai (39.).

Hordós Dániel: Hiányzókkal és egy félidőt emberhátrányban játszva ha egy kicsi szerencsénk van még meg is nyerhetükk volna a mérkőzést. De nyilván nem mi domináltunk a mérkőzésen, hisz erre is készültünk egész héten, de tudtuk ha megszervezzük a védekezésünket akkor nagy baj nem lehet. Nem is volt. De némi túlzással azt mondhatnám hogy tèlen majd az kérem a Jézuskától, hogy egy bajnoki szezonban legalább kétszer egymásután ugyan abban a felállásban tudjunk felállni. Mindezek ellenére két új játékost avattunk a csapatba, nekik és az egész csapatnak is gratulálok, férfi munka volt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.