Sporttörténelem vagy világrekord Egerszóláton?

Azt hiszem erre nincsenek szavak!
 
 

Sporttörténelem vagy világrekord Egerszóláton?

Azt hiszem erre nincsenek szavak!
 
 
 
 
 

Sporttörténelem vagy világrekord Egerszóláton?

Azt hiszem erre nincsenek szavak!

A Hétvégén bajnoki mérkőzést pótolt az Egerszólát és a Kömlő együttese. Az, hogy Bata Árpádék magabiztos győzelmet arattak az még nem nagy csoda, de ahogy az első két gólt szerezték az maga a világrekord. De mi is történt pontosan, arról Linninger István a csapat edzője beszélt.

Kömlő csapatával játszottunk tegnap, ami a papírforma alapján nem tartogatott túl nagy izgalmakat. Mégis olyan események történtek, amik nagyon ritkán esnek meg. Jómagam több ezer meccset láttam, sok százat játszottam, de még csak nem is hallottam ilyenről. Bár ilyen kategória nincs, alighanem világcsúcs született. A történet röviden: A vendégek kezdték a mérkőzést, azonnal elvettük a labdát, és a 12. másodpercben már vezettünk is. Újabb középkezdés, és mintha csak ismétlést látnánk, ugyanaz megtörtént ismét. A hetvenedik másodpercben!!! már 2:0 volt ide, úgy, hogy mindkétszer a kömlőiek kezdtek.

A meccsről még annyit, hogy a vendégek ennek ellenére végig nagyon lelkesen, kulturáltan, és rendkívül sportszerűen játszottak, a borzasztó kezdés után sem adták fel, így Ők is minden dicséretet megérdemelnek

A Adisport Outlet & Webshop OLDALÁT IDE KATTINTVA ÉRHETED EL

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.